You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Русский
  • Ваша корзина пуста!

Кокосовый сахар 1000г

  • Модель: Кокосовый сахар
  • Наличие: Есть в наличии

406.00 ₴



Кокосовий цукор органік - висушений нектар кокосових квітів. Щоб його видобути цукор, квітучі бруньки пальми надрізають і збирають з них сік.  Сік називають тубою чи пуншем.  Це солодка біла рідина, що виділяється в об'ємах до 2 літрів на добу.  Сік кокосової пальми нагрівають під сонцем у великих відкритих ємностях, доки не утворюється густий сироп.  Потім його охолоджують у тіні.  При охолодженні сироп кристалізується.  Кристали цукру, що утворилися, сушаться, просіюються і упаковуються.

 Кокосовий цукор володіє приємним смаком і ароматом, що трохи нагадує карамель.

 завдяки інуліну, що входить до складу, засвоюється кокосовий цукор набагато повільніше.  Його глікемічний індекс дорівнює 35 (у звичайного цукру - 70 багатий вітамінами та мінералами (цинк, магній, залізо, калій, вітаміни групи B)

 - за рахунок мінімальної обробки в кокосовому цукрі зберігаються всі корисні властивості кокосового нектару, ніяких ,,порожніх калорій,, , всього 375ккал,

- є природним джерелом вітамінів групи В, вітаміну С, а також містить калій, магній, цинк, залізо, кальцій та 16 амінокислот, у тому числі глутамінову та нікотинову.

- містить інозитол(В8) відновлює здоров'я нервової системи, покращує зір, нормалізує сон, допомагає впоратися з депресією Інулін, що входить до складу кокосового цукру, це полісахарид, який одержують із рослин.  Він виконує функції клітковини і має наступні властивості:

-очищає організм від токсинів;

-стимулює роботу шлунково-кишкового тракту;

-стабілізує обмін речовин;

-сповільнює засвоєння глюкози.

 Органічний кокосовий цукор


Калорійність продукту (100г): 382 кКал. Поживна цінність (100г) продукту: Білки : 1.1г; Жири: 0.4г; Вуглеводи: 93.4г;