Протеїн - це білок, виділений із гарбузового насіння, знежирений і очищений від вуглеводів. У протеїнах висока концентрація білка. Амінокислоти, з яких він складається білок, є одним з головних будівельників наших тканин. Основна мета протеїну - це оптимізувати раціон харчування людини, щоб збільшити в ньому кількість споживаного білка.
Гарбузовий білок є прекрасним доповненням до харчування. Його можна додавати в сік, йогурт, молоко, пюре, десерти тощо. Якщо ви тренуєтеся на регулярній основі, гарбузовий протеїн допомагає забезпечити як перед тренуванням енергетичний заряд, так і поліпшення після тренування, відновлення м'язів. Він має повний набір амінокислот, зокрема високі рівні розгалуженого ланцюга амінокислот (ВСАА). При звичайних фізичних навантаженнях добова доза протеїну насіння гарбуза - 2-3 столові ложки.
Протеїновий порошок містить усі 18 амінокислот і 66% білка. Протеїн насіння багатий на фосфор, магній, а також є хорошим джерелом інших корисних копалин, включно з цинком, залізом.
Незамінний продукт для вегетаріанців і спортсменів.
Склад: протеїн з насіння гарбуза голонасінного 100%
Калорійність продукту (100г): 397 кКал\1662 кДж. Поживна цінність (100г) продукту: Білки : 52,05г; Жири: 15,5г; Вуглеводи: 15,96г.