Як роблять фініковий цукор? Фініки миють, відокремлюють від кісточки, сушать і перемелюють у найдрібніші частки. Більш натурального цукру не знайти)) Кристаліки фінікового цукру – по суті – дрібні шматочки фініків. Ідеальні для випікання пісочного печива, додавання до каші, гранолів, десертів, корисних цукерок. Фініковий цукор майже не розчиняється у воді, тому для солодких напоїв рекомендуємо кокосовий цукор чи стевію. У фініковому цукрі зберігається повний набір мікроелементів фініка.
Склад:100% сушені мелені фініки.
.
.
Калорійність фінікового цукру – 300 ккал, з них:
білки – 1,2 г
вуглеводи – 79г;
харчові волокна – 1,5 г
Фініковий цукор органічний