Кероб – плід ріжкового дерева із солодкою, їстівною м'якоттю. Чим корисний Кероб: містить у 3 рази більше ніж какао вітамінів E, D та групи B
-в ньому на 30% менше калорій, ніж у традиційному шоколаді
-багатий на антиоксиданти, які продовжують молодість
-містить велику кількість харчових волокон, які сприяють зниженню холестерину та тригліцеридів, а також нормалізації глюкози в крові
-не містить психотропні речовини (кофеїн, теобрамін)
-має низький глікодемічний індекс
-дубільні речовини кероба пов'язують та допомагають виводити токсини
-покращує травлення та допомагає при розладах ШКТ
-має протипухлинну властивість і бореться з появою раку легені, що особливо актуально для курців (при регулярному вживанні кероба)
-має протимікробну, фунгіцидну та антипаразитарну дію
-заспокійливо впливає на нервову систему
А ще кероб – справжня криниця вітамінів та мікроелементів: цинку, калію, фосфору, магнію, кальцію, заліза, барію та ін., а 8% його складу – протеїн.
Жодних протипоказань до вживання кероба на даний момент не виявлено. Порошок є абсолютно безпечним і для дорослих, і для немовлят.
Кероб виручить тих, кому категорично не можна шоколад, наприклад, вагітних і жінок, що годують, дітей, алергіків, діабетиків і всіх, хто піклується про своє здоров'я.
Калорійність продукту (100г): 222 кКал\929 кДж. Поживна цінність (100г) продукту: Білки : 4.6 г; Жири: 0.7г; Вуглеводи: 89г